WEBINAR ONLINE: TRAJNO AFTESITE E LIDERSHIPIT

Kodi i Njoftimit: #4525      Data e Njoftimit: 17.01.2023

BClever Agency ofron mundesine e trajnimit: "Trajno Aftesite e Lidershipit", per te gjithe ata te cilet duan te rriten dhe te zhvillohen profesionalisht.

- Kohezgjatja e trajnimit: 1 dite
- Zhvillohet me nje numer te vogel pjesmarresish
- Ne perfundim te trajnimit mundesohet pajisja me certifikate per cdo pjesmarres.


*Trajnimet zhvillohen ne fundjave ONLINE.

Per te marre programin e trajnimit dhe/ose per tu regjistruar ne grupin e radhes dergo aplikimin tend ne: rekrutimp@gmail.com

Punesim Rekrutim   (#NFV386)

  rekrutimp@gmail.com

Like our Facebook Page
Water.al
përdorim coockies për t'ju dhënë një shërbim sa më të mirë. klikoni për informacion të detajuar