Njoftime.NET

Vilë 2 Katëshe në Shitje në Rr.Alush Frakulla

Kodi i Njoftimit: #1662      Data e Njoftimit: 29.01.2018
Në Rrugën Alush Frakulla, pranë rrethrrotullimit të News24 shitet vilë 2 katëshe. Kati iI-rë është dyqan me sipërfaqe 124 m2 me 1 banjo. Kati i 2-të është banim 3+1 me 2 banjo, verandë, me një sipërfaqe prej 147 m2. Eshtë me taracë me mundësi për një kat tjetër. Oborri është i përshtatshëm për 4-5 makina. Eshtë i shtruar dhe i rrethuar. Vila është e pajisur me hipotekë. Kati i I-rë dyqan është me qira 55.000 lek/muaj.
Çmimi : 162.000 Euro
Kontaktoni në 0682158511 për të tjera detaje

  0682158511

Like our Facebook Page
përdorim coockies për t'ju dhënë një shërbim sa më të mirë. klikoni për informacion të detajuar