Ventilator dhe ngrohese

Kodi i Njoftimit: #3618      Data e Njoftimit: 08.07.2020

Ilir   (#NBF243)

  ilirilir19@hotmail.com

Like our Facebook Page

Qyteti: Durrës

Çmimi: 30 Lekë


Do Ventilator qe rrotullohet. 
I holle dhe shume komod nuk ze vend. 
Shitet se nuk perdoret. 
Kontakt direkt whatsup 

Durres/ Tirane 
Water.al
përdorim coockies për t'ju dhënë një shërbim sa më të mirë. klikoni për informacion të detajuar