Udhetim me anije - Udhetim me anije ne Vlore - Udhetim me anije turistike - Udhetim me gomone

Kodi i Njoftimit: #4253      Data e Njoftimit: 13.06.2021

Laberia Biznes   (#NPK865)

  laberianews@gmail.com

Like our Facebook Page

Qyteti: Vlorë

Çmimi: 2000 Lekë


Ofrojme udhetime turistike me anije dhe gomone ne ishullin e Sazanit dhe në plazhet e kaltra të Karaburunit.
Vizitoni albumin me te madh ne internet me anije dhe gomone turistike, dhe beni zgjedhjen tuaj per te shijuar dhe eksploruar ishullin e Sazanit dhe brigjet e kaltra te Karaburunit.

Kliko me poshte, zgjidh anijen/gomonen e preferuar :

Anija Liburna
Anija Esperanza Tours
Teuta Boat Tours
Avventura II Boat Tours
Anija Julka Unique
Anija Black Pearl Albania
Aquamarine Adventure
Gomonet Alson
Gomone Eliada Trip
Albumi i plote me anije dhe gomone

Sherbimet : Udhëtim turistik me anije-gomone duke vizituar:

-Plazhet e kaltra të Karaburunit
-Ishullin misterioz te Sazanit
-Gadishullin e Karaburunit
-Shpellen e Haxhi Alise
-Gjirin e Englezit
-Gjirin e Dafinës
-Gjirin e Bristanit
-Restorant ne anije
-Pije freskuese

KONTAKT

Web : www.biznes.laberianews.com
Web : www.laberianews.com
E-mail : laberianews@gmail.com
Tel/SMS :0682407915
Whatsapp :0682407915
Facebook : Laberia News
Youtube : Laberia News
Instagram : Laberia News

Cel. : 0682407915

Udhetim me anije turistike, udhetim me anije, udhetim me anije ne vlore, udhetim me anije ne sazan, udhetim me anije ne karaburun, zhiro me anije, zhiro me anije ne vlore, xhiro me anije ne sazan, xhiro me anije ne karaburun, linja vlore sazan karaburun, udhetim me gomone, udhetim me gomone vlore,udhetim me gomone sazan, udhetim me gomone karaburun, udhetim me anije pirate, liburna cruises, liburna cruises vlore, anije pirate, anije turistike, lundrim me anije, lundrim me anije turistike, xhiro me gomone, xhiro me gomone vlore, teuta boat, adventura boat, boat trip, boat tour, tour boat, daily boat trip, aquamarine adventure, julka unique, anija jukla unique, udhetim me gomone alson, anije black pearl albania, anija adventura II, adventura boat trip, adventura boat tour, guida me anije,guida me gomone, eliada trip, coastal guide, guida turistike vlore, anije piratesh, linja vlore sazan, linja vlore karaburun, Plazhet e kaltra të Karaburunit, Ishullin misterioz te Sazanit, ishulli sazanit, gadishulli karaburun, Gadishullin e Karaburunit, Shpella e Haxhi Alise, Gjiri i Englezit, Gjiri i Dafinës, Gjiri i Bristanit, Anija LiburnaAnija Esperanza Tours,Teuta Boat Tours,Avventura II Boat ToursAnija Julka UniqueAnija Black Pearl AlbaniaAquamarine AdventureGomonet AlsonGomone Eliada Trip,Albumi i plote me anije dhe gomone

Cel. : 0682407915
Water.al
përdorim coockies për t'ju dhënë një shërbim sa më të mirë. klikoni për informacion të detajuar