Truall ne shitje tek zona e Freskut.

Kodi i Njoftimit: #3893      Data e Njoftimit: 08.12.2020

Homeplus Albania   (#CNF233)

  info@homeplus.al

Like our Facebook Page

Qyteti: Tiranë

Lloji i pronës: Truall

Shitësi: Pronari

Sipërfaqja e pronës (m2): 400 m2

Çmimi m2: 40000 Euro

Çmimi: 16000000 Euro


Shitet truall ndertimi ne zonen e Freskut. Tralli ndodhet fare prane resortit Chateau Linza. Trualli ka nje siperfaqe 400m me certefikate por per arsye pozicionimi siperfaqja ne perdorim shkon deri ne 1 dynym. Toka eshte e pajisur ne dokumentacion te rregullt pronesie. Aktualisht trualli ndodhet ne nje zone te banuar me shtepi private por per ata qe jane te interesuar ta blejne per investim kjo toke ofron nje mundesi te arte pasi ndertimet e pallateve jane ofruar deri fare prane saj cka mund te ofroje mundesine per nje marreveshje me firmat e interesuara te ndertimit per ta zhvilluar si prone dhe mund te perfitoni 4-5 apartamente ne kembim te tokes. Zona eshte e formalizuar dhe ka te gjithe infrastrukturen e nevojshme te banimit si; rruge, furnizim me uje, drita,kanalizimet, sherbimin e pastrimit etj. Prona lidhet direkt me rrugen kryesore te Dajtit.

Per me shume klikoni linkun:
http://homeplus.al/property/18610/truall-ne-shitje-tek-zona-e-freskut?type=For%20sale
Water.al
përdorim coockies për t'ju dhënë një shërbim sa më të mirë. klikoni për informacion të detajuar