Transportues ne Tirane

Kodi i Njoftimit: #4930      Data e Njoftimit: 14.09.2023

Globe   (#CZH892)

  hr@globe.al

Like our Facebook Page

Qyteti: Tiranë


Tirane, ofrohet vend pune Transportues
Kompania Globe nisi aktivitetin në fushën e tregtimit të pajisjeve elektroshtëpiake dhe elektronike në vitin 2002, me showroom-in e parë “Electrolux’’ në Tiranë. Hap pas hapi, ajo u konsolidua duke arritur të jetë një nga kompanitë lider në vend.

Në Globe ne jemi të përkushtuar për rritjen e biznesit tonë, duke zhvilluar burimet tona njerëzore, për ti dhënë të gjithëve mundësinë të jenë pjesë e përbashkët e suksesit tonë. Ne ofrojmë mundësi që të shkëlqeni në një ekip të pasur me talente, ide, pikëpamje dhe eksperienca.

Pozicioni Vakant: Transportuesi Pajisjeve Elektroshtepiake -Tirane


Detyrat/Pergjegjësitë:

1-Kryen transportin e pajisjeve ne adresat e klienteve
2-Ploteson faturen e shoqerimit

Kualifikime dhe Kerkesa per Vendin e Punes
1-Te disponoje patente te Clasit B.
2-Te kete aftesi te mira komunikimi.
3-Te kete aftesi per te punuar ne Grup.
4-Mosha 25- 40 vjec

Te gjithe te interesuarit te dergojne Cv e tyre ne adresat :
Email : hr@globe.al
Whatsapp: 0676027237
Ose dorezoni Cv ne adresen : Rr”Kavajes”, Nd.124, H. 10, Kati 2
Mirepresim cdo kandidat qe ploteson kriteret e mesiperme .
Cel. : 0676027237
Water.al
përdorim coockies për t'ju dhënë një shërbim sa më të mirë. klikoni për informacion të detajuar