TRAJNIM ONLINE: REKRUTIMI & BURIMET NJEREZORE

Kodi i Njoftimit: #3602      Data e Njoftimit: 06.12.2022

Punesim Rekrutim   (#NFV386)

  rekrutimp@gmail.com

Like our Facebook Page

Qyteti: Tiranë


Nese je ne kerkim te rritjes profesionale, nese po kerkon te fitosh ose zgjerosh njohurite ne fushen e HR Management, nese po kerkon te kandidosh ne nje pozicion pune me te mire dhe ti japesh karrieres tende nje drejtim te ri, ne mund te jemi partneri qe do t'ju ndihmoje ta arrini kete!

Agjencia BClever ka nisur regjistrimet per kursin 2 javor ne Rekrutim dhe Menaxhim i Burimeve Njerezore.

Kursi nis ne daten 06.06.2022.

Ne perfundim te trajnimit cdo pjesmarres do te pajiset me:

- Modulin e Menaxhimit te Burimeve Njerezore


CDO PJESMARRES DO TE PAJISET ME CERTIFIKATE!


Regjistrimet kane nisur dhe numri i vendeve eshte i limituar.

Per regjistrime na kontaktoni permes Anegino-s ose ne numrin e telefonit: 0676888699
Water.al
përdorim coockies për t'ju dhënë një shërbim sa më të mirë. klikoni për informacion të detajuar