TRAJNIM, LIDERSHIPI

Kodi i Njoftimit: #3898      Data e Njoftimit: 20.09.2021

Punesim Rekrutim   (#NFV386)

  rekrutimp@gmail.com

Like our Facebook Page

Qyteti: Tiranë

Çmimi: 50 Euro


LIDERSHIPI DHE VENDIMARRJA
TRAJNIM 1 DITOR
PAJISENI ME CERTIFIKATE


BClever Agency organizon trajnimin “Lidershipi dhe vendimarrja”

Nese synon te behesh nje lider i ardhshem, eja fito, trajno dhe persos aftesite e lidershipit!

Regjistrohu tani!

Per regjistrim apliko ne: rekrutimp@gmail.com ose 0676318339
Water.al
përdorim coockies për t'ju dhënë një shërbim sa më të mirë. klikoni për informacion të detajuar