Njoftime.NET

Tokë për shitje, Vorë, Tiranë

Kodi i Njoftimit: #552      Data e Njoftimit: 17.08.2017
Disponojmë pasuri të ndryshme në Vorë dhe rrethinat rreth saj. Tokë për ndërtime, tokë bujqësore, tokë për banim, ullishte, etj.
Për më shumë na kontaktoni në 0675543943

  0675543943

Like our Facebook Page
përdorim coockies për t'ju dhënë një shërbim sa më të mirë. klikoni për informacion të detajuar