TIRNE, KERKOHET SHITESE

Kodi i Njoftimit: #3479      Data e Njoftimit: 04.03.2020

Punesim Rekrutim   (#NFV386)

  rekrutimp@gmail.com

Like our Facebook Page

Agjencia Alpha Rekrutim per nje klientin e saj i cili operon ne profilin e produkteve kozmetike, kerkon te punesoje shitese.

KERKOHET:
- disponibilitet per te punuar me dy turne (secili turn eshte 6.5 ore)
- te mos jete ne marrdhenie shkolle
- te zoteroje principet baze mbi shitjen dhe sherbimet ndaj klientit
- te jete person i motivuar
- aftesi te mira komunikimi

OFROHET:
- pagese e kenaqshme
- kontrate e rregullt pune
- ambjent dinamik dhe komod pune

Per te aplikuar dergoni CV-ne tuaj ne: rekrutimp@gmail.com ose telefono ne: 0676318339
Water.al
përdorim coockies për t'ju dhënë një shërbim sa më të mirë. klikoni për informacion të detajuar