Njoftime.NET

Tiranë, (Vorë/Dogana e re), Shes Tokë 8.000 m²

Kodi i Njoftimit: #550      Data e Njoftimit: 17.08.2017

  0675543943

Like our Facebook Page
Shes tokë në Vorë. Toka ndodhet tek Dogana e Re dhe ka një siperfaqe prej 8.000 m2. Toka është e pajisur me Çertifikatë Pronësie dhe është e përshtatshme për ndërtime të ndryshme.
Çmimi : 40 €uro/m2

Për detaje ju lutem kontaktoni në 0675543943
përdorim coockies për t'ju dhënë një shërbim sa më të mirë. klikoni për informacion të detajuar