TIRANE, TRAJNIM PROFESIONAL NE BURIME NJEREZORE

Kodi i Njoftimit: #3293      Data e Njoftimit: 20.09.2021

Punesim Rekrutim   (#NFV386)

  rekrutimp@gmail.com

Like our Facebook Page

Punesim&Rekrutim per nje klientin e saj ofron mundesine e trajnimeve te karrieres ne fushen e Human Resources (burime njerezore).

Kohezgjatja e trajnimit: 2 jave

Klasat e trajnimeve organizohen me nje nr te ulet pjesmarresish, kjo per te mundesuar efektivitetin dhe cilesine sa me te larte te trajnimit.

Kane nisur regjistrimet!

Per tu bere pjese na dergoni nje email ne adresen tone: rekrutimp@gmail.com ose na telefononi ne nr: 0676318339
Water.al
përdorim coockies për t'ju dhënë një shërbim sa më të mirë. klikoni për informacion të detajuar