Tiranë, Shes Tokë 3.900 m²

Kodi i Njoftimit: #549      Data e Njoftimit: 17.08.2017
Like our Facebook Page

Shes tokë në Vorë. Toka është në brezin e dytë, buzë rruge dhe me sipërfaqe 3.900 m2 (ose më shumë). Toka është me çertifikatë pronësie. Eshtë në zonë industriale dhe e përshtatshme për ndertime të ndryshme.
Çmimi : 90 Euro/m2 i diskutueshëm
Ju lutem më kontakoni në 0675543943 për detaje të tjera.
Water.al
përdorim coockies për t'ju dhënë një shërbim sa më të mirë. klikoni për informacion të detajuar