TIRANE, PUNO SI AGJENT FINANCIAR GREQISHT, 500 EURO BAZE + BONUSE PA LIIMIT

Kodi i Njoftimit: #4195      Data e Njoftimit: 31.07.2021

Punesim Rekrutim   (#NFV386)

  rekrutimp@gmail.com

Like our Facebook Page

Qyteti: Tiranë


Kompania jone eshte duke zgjeruar stafin e saj me Agjente ne gjuhen GREKE.


KOMPANIA OFRON:

•Paga konkurruese duke filluar nga 500 Euro
•Trajnim dhe mundesi rritjeje profesionale
•Bonuse ditore, javore dhe mujore
•E shtune dhe e diel pushim


KRITERET KUALIFIKUESE:

•Njohuri shume te mira te gjuhes Greke
•Disponibilitet Full-Time 09:00-18:00
•Eksperience te meparshme ne Forex

•Nese je nje Team Leader dhe ke nje grup tendin me eksperience ne fushen Forex na kontaktoni ne whatsapp: 0685723743

Adresa: Bulevardi Bajram Curri, perballe UET
 
Water.al
përdorim coockies për t'ju dhënë një shërbim sa më të mirë. klikoni për informacion të detajuar