TIRANE, PROGRAMUES JAVA/Php/Dotnet

Kodi i Njoftimit: #3241      Data e Njoftimit: 04.03.2020

Punesim Rekrutim   (#NFV386)

  rekrutimp@gmail.com

Like our Facebook Page

Punesim&Rekrutim per nje klientin e saj i cili operon ne nivel kombetar dhe nderkombetar, me vendodhje ne Tirane, shpall vendin vakant per pozicionin Programues Java/Php/Dotnet.


OFROHET:
- Kontrate e rregullt pune
- Pagese shume e kenaqshme
- Mundesi reale rritjeje profesionale
 
KERKOHET:
- Eksperience e meparshme si programues, minimalisht 1 vit
- Aftesi shume te mira organizimi
 
Aplikantet duhet te dergojne CV-ne e tyre te perditesuar ne: rekrutimp@gmail.com ose te telefonojne ne nr: 0676318339
Water.al
përdorim coockies për t'ju dhënë një shërbim sa më të mirë. klikoni për informacion të detajuar