TIRANE, OPERATORE FOREX NE GJUHEN ITALIANE

Kodi i Njoftimit: #3449      Data e Njoftimit: 28.05.2020

Punesim Rekrutim   (#NFV386)

  rekrutimp@gmail.com

Like our Facebook Page

Punesim&Rekrutim per nje klientin e saj i cili operon ne tregun e Call Center, kerkon te punesoje 8 OPERATORE FOREX ne gjuhen italiane.
KERKOHET:
-njohje shume e mire e gjuhes italiane
– njohuri te mira ne perdorimin e kompjuterit
– eksperience e meparshme
– disponibilitet te menjehershem
OFROHET:
– pagese baze 450 euro
– bonuset me te larta krahasimisht me tregun
– kontrate e rregullt pune
– ambjent dinamik dhe komod pune                                                                                                                        – mundesi e shpejte ngritjeje ne detyre
Per te aplikuar dergoni CV-ne tuaj te perditesuar ne adresen: rekrutimp@gmail.com ose telefononi ne nr 0676318339
Water.al
përdorim coockies për t'ju dhënë një shërbim sa më të mirë. klikoni për informacion të detajuar