Tiranë, ofroj vend pune Manager Junior - Shërbim klienti - Gjermanisht

Kodi i Njoftimit: #3673      Data e Njoftimit: 11.11.2021

Qyteti: Tiranë

Çmimi: 120000 Lekë


NorthWind  agjensia më e madhe e web marketingut në Shqipëri, është në kërkim për konsulent marketingu në gjuhën GJERMANE.
 
Personat e interesuar duhet:

Të zotërojnë gjuhën Gjermane ne nivelin B2.
Të jenë me ose pa eksperiencë.
Të kenë aftësi komunikuese dhe manaxheriale.
Të kenë motivim dhe dëshirë për ngritje profesionale.
 
 
Ofrojmë:
 
Kontratë pune e rregullt, me kontribute të paguara nga ana jonë.
Page baze 70.000 leke neto (+bonuse)
Fleksibilitet në punë.
Mjedis pune motivues, i përshtatshëm për rritje profesionale.
 
 
NorthWind  e konsideron punën në grup si metodën thelbësore për rritjen në karrierë. Përkushtimi dhe vendosshmëria për rezultate të larta, na bën konkurues dhe koherent në treg.
Nëse dëshironi të jeni pjesë e stafit tonë, jeni te mirëpritur të paraqiteni tek zyrat tona për informim mbi procesin e punës dhe intervistë, ose dërgoni CV tek adresa e E-mail:info@northwind.al
 
Adresa: Dritan Hoxha 1001, Tiranë
Cel: 0697021201/0697075027

Weweb   (#CVS595)

  info@northwind.al

Like our Facebook Page
Water.al
përdorim coockies për t'ju dhënë një shërbim sa më të mirë. klikoni për informacion të detajuar