TIRANE, OFORHET VEND PUNE SHITESE

Kodi i Njoftimit: #3314      Data e Njoftimit: 25.02.2020

Punesim Rekrutim   (#NFV386)

  rekrutimp@gmail.com

Like our Facebook Page

Punesim&Rekrutim per nje klientin e saj ofron pozicion pune si shitese ne dyqan aksesoresh dhe kozmetike.

Kerkohen:
- Aftesi te mira komunikuese 
- Paraqitje e mire estetike
- Eksperienca e meparshme perben avantazh


Ofrohet:
- Kontrate e rregullt pune
-Siguracione te paguara
- Pagese shume e kenaqshme

Per tu bere pjese na dergoni nje email ne adresen tone: rekrutimp@gmail.com ose na telefononi ne nr: 0676318339
Water.al
përdorim coockies për t'ju dhënë një shërbim sa më të mirë. klikoni për informacion të detajuar