TIRANE, KURS 1 MUJOR, REKRUTIM & BURIME NJEREZORE

Kodi i Njoftimit: #4655      Data e Njoftimit: 08.05.2023

Punesim Rekrutim   (#NFV386)

  rekrutimp@gmail.com

Like our Facebook Page

Qyteti: Tiranë


Nese je ne kerkim te rritjes profesionale, nese po kerkon te fitosh ose zgjerosh njohurite ne fushen e HR Management, nese po kerkon te kandidosh ne nje pozicion pune me te mire dhe ti japesh karrieres tende nje drejtim te ri, ne mund te jemi partneri qe do t'ju ndihmoje ta arrini kete!

Agjencia BClever ka nisur regjistrimet per kursin 1 mujor ne Rekrutim & Burime Njerezore.

Kursi eshte i ndare ne 16 ore teori dhe 16 ore praktike me procedura reale pune.

Ne perfundim te trajnimit cdo pjesmarres do te pajiset me:
- Modulin e Menaxhimit te Burimeve Njerezore
- Dokumenta template qe ju vijne ne ndihme ne punen si HR Manager

CDO PJESMARRES DO TE PAJISET ME CERTIFIKATE!


Regjistrimet kane nisur dhe numri i vendeve eshte i limituar.

Per regjistrime na kontaktoni permes Anegino-s ose ne numrin e telefonit: 0676888699
Water.al
përdorim coockies për t'ju dhënë një shërbim sa më të mirë. klikoni për informacion të detajuar