Tirane, KONSULENT SHITJESH PER TIM CASA, PAGE 1000€

Kodi i Njoftimit: #4901      Data e Njoftimit: 29.05.2023

Punesim Rekrutim   (#NFV386)

  rekrutimp@gmail.com

Like our Facebook Page

Qyteti: Tiranë


BClever eshte nje agjenci e dedikuar karrieres, rritjes profesionale, marketingut, trajnimeve dhe punesimit.
Me nje game te gjere sherbimesh dhe mundesish per bizese dhe individe, per punedhenes e punekerkues, operojme ne tregun shqiptar qe prej vitit 2018 duke numeruar raste te pafundme suksesi.

Aktualisht per nje klientin tone, i cili operon ne tregun vendas, ne sektorin e Telemarketing, kemi nisur fushaten e rekrutimit per pozicionet e hapura si Konsulent Shitjesh per Telecom Italia (TIM Casa).

Kriteret kualifikuese:
 • Njohje shume e mire e gjuhes italiane
 • Eksperience pune te pakten 3 muaj ne shitje ne fushtata telefonie

Ofrohet:
 • Pagese 290L/h deri ne 350L/h
 • Leads Automatizzati
 • Bonuse individuale
 • Bonuse grupi
 • Pagese 50% me shume ne ditet e shtuna
 • Pagese 50% me shume ne ditet e festave
 • Inserim i menjehershem ne kompani
 • Trajnime te vazhdueshme
 • Mundesi rritjeje profesionale

Numri i pozicioneve te hapura: 10
Per te rezervuar nje interviste te pare mund te dergoni kandidaturen tuaj ne:
Email: rekrutimp@gmail.com
Cel: +355 67 68 88 699
Water.al
përdorim coockies për t'ju dhënë një shërbim sa më të mirë. klikoni për informacion të detajuar