Tirane,Konsulent shitjesh. Mundesi punesimi e menjehershme!

Kodi i Njoftimit: #4668      Data e Njoftimit: 04.06.2022

ONE CALL   (#CYU429)

  hr.onecall@gmail.com

Like our Facebook Page

Qyteti: Tiranë

Çmimi: 500 Euro


Mire se vini ne ekipin e One Call :-)
Aktualisht jemi duke shtuar stafin e punes dhe po kerkojme "Konsulent shitjesh"!

Nese jeni:
*Studente dhe ju duhet nje pune part time
*Nese jeni familjar dhe po kerkoni nje pune full time per te rritur te ardhurat tuaja.
*Keni pasion shitjet dhe dini gjuhen Italiane
Atehere ky pozicion pune eshte per ju!

Ofrojme:
Trajnim i paguar (Tim,Vodafon,Wind,Eolo..)
* Pagë fikse deri ne 350 Lek/ora
+ Bonuse dhe pagesa te larta deri ne 3500 Lek kontrata
* Ambjent komod me drejtues profesionist
*Eksperienca e mëparshme në call center përbën avantazh. Ju mire presim1

Për me teper informacion kontaktoni:
0688377701
Hr.onecall@gmail.com
Adresa: Pazari i ri, Tirane!
Water.al
përdorim coockies për t'ju dhënë një shërbim sa më të mirë. klikoni për informacion të detajuar