Tirane,Konsulent shitjesh. Mundesi punesimi e menjehershme!

Kodi i Njoftimit: #4040      Data e Njoftimit: 02.03.2021

ONE CALL   (#CYU429)

  hr.onecall@gmail.com

Like our Facebook Page

Qyteti: Tiranë


One call po kërkon Konsulent shitjesh Në gjuhën Italiane në fushatat Telecom,Vodafone!

Kërkojmë:
1)Njohës të gjuhës Italiane
2)Me eksperience minimumi 3 muaj 
3)Energjik dhe me dëshirë për të punuar

Ofrojmë:
I) Paga orare 250 lek + Bonuse të larta ditore/javore/mujore.
II) Orar pune part time dhe full time
III) Ambjent pune Komod

Dërgoni cv në : hr.onecall@gmail.com
Kontakt: 0688377701
Adresa : Në qendër te Pazari I ri ,Tiranë
Water.al
përdorim coockies për t'ju dhënë një shërbim sa më të mirë. klikoni për informacion të detajuar