TIRANE, KERKOHET WEB DESIGNER

Kodi i Njoftimit: #3445      Data e Njoftimit: 24.04.2020

Punesim Rekrutim   (#NFV386)

  rekrutimp@gmail.com

Like our Facebook Page

Punesim&Rekrutim per nje klientin e saj kerkon te punesoje Web Designer me eksperience te meparshme ne sektor per qytetin e Tiranes.
KERKOHET:
– eksperience e meparshme pune
– disponibilitet i menjehershem                                                                                                                                    – pergjegjshmeri, korrektese dhe aftesi ne menaxhimin e detyrave te caktuara
OFROHET:
– pagese shume e kenaqshme
– kontrate e rregullt pune
– fleksibilitet ne orare
Per te aplikuar dergoni CV-ne tuaj te perditesuar ne adresen: rekrutimp@gmail.com ose telefononi ne nr 0676318339
Water.al
përdorim coockies për t'ju dhënë një shërbim sa më të mirë. klikoni për informacion të detajuar