TIRANE, KERKOHET SANITARE

Kodi i Njoftimit: #3453      Data e Njoftimit: 25.02.2020

Punesim Rekrutim   (#NFV386)

  rekrutimp@gmail.com

Like our Facebook Page

Punesim&Rekrutim per nje klientin e saj, nje nga hotelet me prestigjoze ne qytetin e Tiranes, kerkon te punesoje sanitare per turnin e paradites.

KERKOHET:
– eksperience e meparshme pune
– disponibilitet te menjehershem
– pergjegjshmeri dhe korrektese ne pune

OFROHET:
– pagese shume e kenaqshme 
– kontrate e rregullt pune
– ambjent komod pune

Per te aplikuar dergoni CV-ne tuaj te perditesuar ne adresen: rekrutimp@gmail.com ose telefononi ne nr 0676318339
Water.al
përdorim coockies për t'ju dhënë një shërbim sa më të mirë. klikoni për informacion të detajuar