TIRANE, KERKOHET RECEPSIONISTE

Kodi i Njoftimit: #3244      Data e Njoftimit: 29.07.2020

Punesim Rekrutim   (#NFV386)

  rekrutimp@gmail.com

Like our Facebook Page

Punesim&Rekrutim per nje klientin e saj kerkon te punesoje recepsioniste per qender SPA.

OFROHET:
* Page baze shume e kenaqshme
* Ambjent i qete pune
* Kontrate e rregullt sipas legjislacionit ne fuqi

 KERKOHET:
* Aplikantet duhet te disponojne gjuhen angleze
* Disponibilitet i menjehershem                                                                                                                          * Te kene njohuri shume te mira ne perdorimin e PC, paketes Office, vecanerisht Excel-it.                                      * Te jete e komunikueshme dhe bashkepunuese
 
Per te aplikuar dergoni CV-ne tuaj te perditesuar ne: rekrutimp@gmail.com ose telefononi ne nr. 0676318339
Water.al
përdorim coockies për t'ju dhënë një shërbim sa më të mirë. klikoni për informacion të detajuar