TIRANE, KERKOHET OPERATOR TURISTIK

Kodi i Njoftimit: #3447      Data e Njoftimit: 13.03.2020

Punesim Rekrutim   (#NFV386)

  rekrutimp@gmail.com

Like our Facebook Page

Punesim&Rekrutim per nje klientin e saj kerkon te punesoje nje vajze per pozicionin Tour Operator ne agjenci turistike,  per qytetin e Tiranes.
KERKOHET:
-njohje e mire e gjuhes angleze (cdo gjuhe tjeter perben avantazh)
– eksperience e meparshme pune
– disponibilitet te menjehershem
OFROHET:
– pagese baze 40,000 leke
– kontrate e rregullt pune
– ambjent dinamik dhe komod pune                                                                                                                        – bonuse ne varesi te performances
Per te aplikuar dergoni CV-ne tuaj te perditesuar ne adresen: rekrutimp@gmail.com ose telefononi ne nr 0676318339
Water.al
përdorim coockies për t'ju dhënë një shërbim sa më të mirë. klikoni për informacion të detajuar