Tirane kerkohet Menaxher Shitjesh ne Terren

Kodi i Njoftimit: #3838      Data e Njoftimit: 16.11.2020

Akademia Progress   (#NZA394)

  info@progress.al

Like our Facebook Page

Qyteti: Tiranë


Akademia Progress me qender ne Durres ofron Trajnime ne Fushen e Finances, Drejtesise, Menaxhimit, Marketingut, Programimit. Gjithashtu sherben si forme ndermjetesimi midis Punedhenesit dhe Punekerkuesit. 

Per nje nga bashkepunetoret e saj eshte ne kerkim te Menaxher Shitje ne Terren TIRANE:

Kriteret qe duhet te plotesoj kandidati: 
-Te kete mbaruar studimet e larta
-Te kete disponibilitet te menjehershem 
-Te kete fryme bashkepunimi dhe komunikim korrekt 
-Mosha e preferuar 28+

Ofrohen: 
-Kushte shume te mira pune
-Pagese e kenaqshme + bonuse. 

Te interesuarit te dergojne CV ne info@progress.al ose te telefonojne per te lene nje takim informues ne 0676317943
Water.al
përdorim coockies për t'ju dhënë një shërbim sa më të mirë. klikoni për informacion të detajuar