TIRANE, KERKOHET MENAXHER SHITJESH

Kodi i Njoftimit: #3480      Data e Njoftimit: 13.03.2020

Punesim Rekrutim   (#NFV386)

  rekrutimp@gmail.com

Like our Facebook Page

Agjencia Alpha Rekrutim per nje klientin e saj i cili operon ne profilin e produkteve kozmetike, kerkon te punesoje menaxher shitjesh.

KERKOHET:
- aftesi te mira ne perdorimin e kompjuterit
- aftesi te mira komunikimi
- te jete person i pergjegjshem dhe i kujdesshem
- aftesi per te punuar individualisht dhe ne grup
- eksperience e meparshme ne fushen e shitjeve
- disponibilitet te menjehershem
- i pajisur me patente te klasit B

OFROHET:
- pagese shume motivuese
- shperblim mbi bazen e performances
- kontrate e rregullt pune
- ambjent dinamik dhe komod pune

Per te aplikuar dergoni CV-ne tuaj ne: rekrutimp@gmail.com ose telefono ne: 0676318339
Water.al
përdorim coockies për t'ju dhënë një shërbim sa më të mirë. klikoni për informacion të detajuar