Tirane kerkohet Magazinier

Kodi i Njoftimit: #3844      Data e Njoftimit: 23.11.2020

Akademia Progress   (#NZA394)

  info@progress.al

Like our Facebook Page

Qyteti: Tiranë


Akademia Progress me qender ne Durres ofron Trajnime ne Fushen e Finances, Drejtesise, Menaxhimit, Marketingut, Programimit. Gjithashtu sherben si forme ndermjetesimi midis Punedhenesit dhe Punekerkuesit. 

Per nje nga bashkepunetoret e saj eshte ne kerkim te nje MAGAZINIERI NE TIRANE

Kriteret: 
-Te kete mbaruar arsimin e larte
-Te kete disponibilitet te menjehershem
-Mosha 28-45 vjec

Ofrohet: 
-Pagese e kenaqshme
-Kushte shume te mira pune

Te interesuarit te dergojne CV ne info@progress.al ose te telefonojne ne 0676317943 per te lene nje takim informues
Water.al
përdorim coockies për t'ju dhënë një shërbim sa më të mirë. klikoni për informacion të detajuar