TIRANE, KERKOHET ESTETISTE

Kodi i Njoftimit: #3243      Data e Njoftimit: 04.03.2020

Punesim Rekrutim   (#NFV386)

  rekrutimp@gmail.com

Like our Facebook Page

Punesim&Rekrutim per nje klientin e saj i cili operon ne fushen e SPA-se, kerkon te punesoje Estetiste me eksperience te meparshme pune.

OFROHET:
- Kontrate e rregullt pune
- Pagese shume e kenaqshme
- Ambjent komod pune

 KERKOHET:
- Eksperience e meparshme si Estetiste
- Disponibilitet i menjehershem
- Etike e mire e punes
- Te jete e komunikueshme dhe bashkepunuese
 
Aplikantet duhet te dergojne CV-ne e tyre te perditesuar ne: rekrutimp@gmail.com ose te telefonojne ne nr: 0676318339
Water.al
përdorim coockies për t'ju dhënë një shërbim sa më të mirë. klikoni për informacion të detajuar