TIRANE, KERKOHET BACKOFFICE FOREX

Kodi i Njoftimit: #3444      Data e Njoftimit: 04.03.2020

Punesim Rekrutim   (#NFV386)

  rekrutimp@gmail.com

Like our Facebook Page

Punesim&Rekrutim per nje klientin e saj i cili operon ne tregun e call center forex, kerkon te punesoje Backoffice me eksperience te meparshme ne sektor, per qytetin e Tiranes.
KERKOHET:
-njohje shume e mire e gjuhes italiane
– eksperience e meparshme pune
– disponibilitet te menjehershem
OFROHET:
– pagese shume e kenaqshme
– kontrate e rregullt pune
– ambjent dinamik dhe komod pune
Per te aplikuar dergoni CV-ne tuaj te perditesuar ne adresen: rekrutimp@gmail.com ose telefononi ne nr 0676318339
Water.al
përdorim coockies për t'ju dhënë një shërbim sa më të mirë. klikoni për informacion të detajuar