Tirane kerkohet Asistente Administrative

Kodi i Njoftimit: #4315      Data e Njoftimit: 28.07.2021

Akademia Progress   (#NZA394)

  info@progress.al

Like our Facebook Page

Qyteti: Tiranë


Akademia Progress per nje nga bashkepunetoret e saj eshte ne kerkim te nje Asistente Administrative ne Tirane 

Kriteret qe duhet te plotesoj kandidatja jane: 
1.Te kete mbaruar Arsimin e Larte
2.Te kete disponibilitet te menjehershem 
3.Njohese shume e mire e gjuhes Angleze 
4.Njohese shume e mire e paketes Microsoft Office 
5.Te kete patur eksperienca ne fushen e shitjes apo burimeve njerezore perbejne avantazh 
6.Te jete korrekte, e komunikueshme dhe e shkathet

Ofrohen: 
1.Kushte shume te mira pune 
2.Pagesa 50.000L 

Te interesuarat te dergojne CV ne rekrutim@progress.al ose te telefonojne ne 0676317943 per te lene nje takim informues
Water.al
përdorim coockies për t'ju dhënë një shërbim sa më të mirë. klikoni për informacion të detajuar