Tirane, Kerkohen Specialiste te jashtem te Burimeve Njerezore

Kodi i Njoftimit: #4436      Data e Njoftimit: 20.10.2021

BClever Agency ne kuader te zgjerimit te aktivitetit te saj, kerkon te rekrutoje Specialiste te jashtem te Burimeve Njerezore.

Kandidatet e perzgjedhur do te menaxhojne ne autonomi te plote nje portofol individual klientesh duke ju ofruar atyre sherbime te burimeve njerezore.

Kandidatet e perzgjedhur do te kalojne paraprakisht ne nje faze trajnimi.

Aplikantet duhet:

- Te jene energjike dhe te vetemotivuar
- Te kene aftesi shume te mira negociuese
- Te jene bashkepunues
- Te kene aftesi te shkelqyera organizimi dhe menaxhimi

Ofrohet:

- Mundesi per te punuar ne remote
- Mundesi per te punuar me orare fleksibel
- Trajnim i certifikuar
- Mundesi rritjeje profesionale

Kandidatet e interesuar duhet te dergojne CV-ne e tyre te perditesuar ne: rekrutimp@gmail.com

Punesim Rekrutim   (#NFV386)

  rekrutimp@gmail.com

Like our Facebook Page
Water.al
përdorim coockies për t'ju dhënë një shërbim sa më të mirë. klikoni për informacion të detajuar