TIRANE, KERKOHEN OPERATORE FOREX

Kodi i Njoftimit: #3471      Data e Njoftimit: 05.03.2020

Punesim Rekrutim   (#NFV386)

  rekrutimp@gmail.com

Like our Facebook Page

Agjencia Alpha per nje klientin e saj i cili operon ne tregun e Call Center, kerkon te punesoje OPERATORE FOREX ne gjuhen italiane dhe angleze.

KERKOHET:
-njohje shume e mire e gjuhes italiane/angleze
- njohuri te mira ne perdorimin e kompjuterit
- eksperienca e meparshme perben avantazh
- disponibilitet te menjehershem
 
OFROHET:
- pagese shume e kenaqshme
- bonuse nga me konkurueset ne treg
- kontrate e rregullt pune
- ambjent dinamik dhe komod pune


Apliko tani ne: hr.recruitments2020@outlook.com 
 
Water.al
përdorim coockies për t'ju dhënë një shërbim sa më të mirë. klikoni për informacion të detajuar