TIRANE, KERKOHEN KONSULENTE FINANCIARE, ITALISHT & SPANJISHT

Kodi i Njoftimit: #4145      Data e Njoftimit: 12.05.2021

Punesim Rekrutim   (#NFV386)

  rekrutimp@gmail.com

Like our Facebook Page

Qyteti: Tiranë


BClever Agency per nje klientin e saj i cili operon ne fushen e Call Center ne qytetin e Tiranes, kerkon te punesoje Agjent Financiar ne gjuhen Italiane dhe Spanjolle

KERKOHEN:


- Njohuri shume te mira te gjuhes italiane ose spanjolle
- Disponibilitet i menjehershem
- Korrektesi dhe pergjegjshmeri ne kryerjen e detyrave
- Te kene patur eksperience te meparshme ne fushata outbound

OFROHET:

- Pagese baze 200 Euro
- 100% e FTD-ve bonus
- Punohet me numra live


Nese je nje prej kandidateve qe ploteson keto kritere dhe je ne kerkim te nje pune e cila cdo dite te ofron mundesi te pafundme fitimi dhe rritjeje atehere apliko tani nepermjet formave tona te kontaktit: +355 67 631 83 39 / rekrutimp@gmail.com

EJA ATY KU ME TE MIRET PROMOVOHEN, MBESHTETEN DHE SHPERBLEHEN SI ASKUND TJETER!

 
Water.al
përdorim coockies për t'ju dhënë një shërbim sa më të mirë. klikoni për informacion të detajuar