Njoftime.NET

Tiranë, Fresku/Rruga e Teleferikut, Shes Dyqan 400 m2

Kodi i Njoftimit: #556      Data e Njoftimit: 17.08.2017

  0675543943

Like our Facebook Page
Tiranë, Fresku/Rruga e Teleferikut, shes dyqan 400 m2. Shes ambient biznesi me sipërfaqe 400 m2 (300m2 është në çertifikatë pronësie.) Ndodhet buzë rruge me lartësi 4.5m deri në gips. Eshtë i përshtatshëm për duplex. Ambienti është i rregulluar, ka aspirim, kondicionim, 2 hyrje (Hyrja qëndrore është me vetratë xhami dhe tjetra nga mbrapa). Momentalisht ambienti është i dhënë me qira 700 €uro/muaj.
Çmimi : 285.000 €uro i diskutueshëm
Për detaje më kontaktoni në 0675543943
përdorim coockies për t'ju dhënë një shërbim sa më të mirë. klikoni për informacion të detajuar