TIRANE, BURIME NJEREZORE

Kodi i Njoftimit: #3549      Data e Njoftimit: 29.05.2020

Punesim Rekrutim   (#NFV386)

  rekrutimp@gmail.com

Like our Facebook Page

Tirane kerkohet Menaxher i Burimeve Njerezore per nje kompani Call Center

Kandidatja duhet:
- Te kete eksperience ne call center forex (kusht i domosdoshem)
- Te njohe shume mire gjuhen italiane dhe angleze
- Te kete disponibilitet te menjehershem

Ofrohet:
- Pagese shume e kenaqshme
- Kontrate e rregullt pune sipas legjislacionit ne fuqi
- Ambjent komod pune

Per aplikime: 
0676318339
rekrutimp@gmail.com
Water.al
përdorim coockies për t'ju dhënë një shërbim sa më të mirë. klikoni për informacion të detajuar