TIRANE, BURIME NJEREZORE

Kodi i Njoftimit: #3229      Data e Njoftimit: 25.02.2020

Punesim Rekrutim   (#NFV386)

  rekrutimp@gmail.com

Like our Facebook Page

Punesim&Rekrutim per nje klientin e saj i cili operon ne tregun e Call Center Forex ne Tirane, kerkon te punesoje Specialist te Burimeve Njerezore me eksperience te meparshme ne kete profil.

PERGJEGJESITE E ROLIT:
- Publikimin e njoftimeve ne te gjitha kanalet e rekrutimit
- Screening i CV-ve 
- Organizimin e intervistave te punes ne te gjitha fazat e saj
- Organizimi dhe zhvillimi i trajnimeve
- Pergatitje dhe mirembajtje e dokumentacionit te punonjesve
- Detyra te tjera te ngjashme qe mund te kerkohen

KERKOHET:
- Eksperience e meparshme si HR specialist ne call center forex (kusht i domosdoshem)
- Njohje e mire e gjuhes italiane
- Njohuri shume te mira ne perdorimin e PC
- Aftesi te mira organizimi

OFROHET:
- Kontrate e rregullt pune
- Pagese shume e kenaqshme
- Ambjent komod pune

Aplikantet duhet te dergojne CV-ne e tyre te perditesuar ne: rekrutimp@gmail.com ose te telefonojne ne nr: 0676318339
Water.al
përdorim coockies për t'ju dhënë një shërbim sa më të mirë. klikoni për informacion të detajuar