TIRANE, ASISTENTE ADMINISTRATIVE

Kodi i Njoftimit: #3973      Data e Njoftimit: 26.02.2021

Punesim Rekrutim   (#NFV386)

  rekrutimp@gmail.com

Like our Facebook Page

Qyteti: Tiranë


BClever Agency per nje klientin e saj kerkon te punesoje Asistente Administrative me eksperience te meparshme pune per qytetin e Tiranes.

Kerkohet:

- Njohuri shume te mira te gjuhes italiane
- Njohuri shume te mira te programeve baze te kompjuterit
- Aftesi te shkelqyera organizative
- Njohuri shume te mira te paketes OFFICE

Ofrohet:

- Pagese shume e kenaqshme
- Kontrate e rregullt pune sipas legjislacionit ne fuqi
- Ambjent pune rinor dhe komod
- Fundjavat pushim

Aplikantet duhet te dergojne CV-ne e tyre te perditesuar nepermjet adreses tone te email-it: rekrutimp@gmail.com
Water.al
përdorim coockies për t'ju dhënë një shërbim sa më të mirë. klikoni për informacion të detajuar