Tirane, Asistente Administrative

Kodi i Njoftimit: #3561      Data e Njoftimit: 29.07.2020

Punesim Rekrutim   (#NFV386)

  rekrutimp@gmail.com

Like our Facebook Page

Punesim & Rekrutim per nje klientin e saj kerkon te punesoje Sekretare Administrative me eksperience te meparshme pune.

Kerkohet:
- Njohuri shume te mira te gjuhes italiane
- Njohuri shume te mira te programeve baze te kompjuterit
- Aftesi te shkelqyera organizative 

Ofrohet:
- Pagese shume e kenaqshme
- Kontrate e rregullt pune sipas legjislacionit ne fuqi
- Ambjent pune rinor dhe komod


Aplikantet duhet te dergojne CV-ne e tyre te perditesuar ne: rekrutimp@gmail.com ose te telefonoje ne: 0676318339
Water.al
përdorim coockies për t'ju dhënë një shërbim sa më të mirë. klikoni për informacion të detajuar