TIRANE & DURRES TRAJNIM NE BURIME NJEREZORE

Kodi i Njoftimit: #3602      Data e Njoftimit: 20.09.2021

Punesim Rekrutim   (#NFV386)

  rekrutimp@gmail.com

Like our Facebook Page

BClever Agency ofron mundesine e trajnimit ne Menaxhimin e Burimeve Njerezore (HRM), per te gjithe ata te cilet duan te rriten dhe te zhvillohen profesionalisht.

- Kohezgjatja e trajnimit: 1 dite
- Zhvillohet me nje numer te vogel pjesmarresish
- Ne perfundim te trajnimit mundesohet pajisja me certifikate per cdo pjesmarres.*Trajnimet zhvillohen ne fundjave ne qytetet Tirane & Durres.

Zgjidhe ti ku deshiron ta ndjekesh!

Per te marre programin e trajnimit dhe/ose per tu regjistruar ne grupin e radhes dergo aplikimin tend nepermjet: 

rekrutimp@gmail.com
0676318339
Water.al
përdorim coockies për t'ju dhënë një shërbim sa më të mirë. klikoni për informacion të detajuar