TIRANE, AGJENT FINANCIAR NE GJUHEN GJERMANE, PAGE BAZE 500 EURO

Kodi i Njoftimit: #3775      Data e Njoftimit: 19.10.2020

Punesim Rekrutim   (#NFV386)

  rekrutimp@gmail.com

Like our Facebook Page

BClever Agency per nje klientin e saj kerkon te punesoje Agjent Financiar ne gjuhen Gjermane

KERKOHEN:
- Njohuri shume te mira te gjuhes gjermane
- Disponibilitet i menjehershem
- Korrektesi dhe pergjegjshmeri ne kryerjen e detyrave


OFROHET:
- Pagese baze 500 €
- Bonuse ditore, javore dhe mujore nder me te lartat ne treg
- Ambjent komod dhe dinamik pune
- Kontrate e rregullt pune
- Mundesi rritjeje profesionale

Apliko ne: 0676318339 / rekrutimp@gmail.com
Water.al
përdorim coockies për t'ju dhënë një shërbim sa më të mirë. klikoni për informacion të detajuar