TIRANE, AGJENT FINANCIAR, 400 EURO - 1000 EURO

Kodi i Njoftimit: #3875      Data e Njoftimit: 07.04.2021

Punesim Rekrutim   (#NFV386)

  rekrutimp@gmail.com

Like our Facebook Page

Qyteti: Tiranë


BClever Agency per nje klientin e saj kerkon te punesoje Agjente Financiare te gjuhes italiane ne qytetin e Tiranes.

Kompania ofron shanse te shkelqyera fitimi dhe rritjeje profesionale!

KERKOHET:
  • Njohje shume e mire e gjuhes italiane
  • Eksperience e me parshme ne call center forex
  • Disponibilitet i menjehershem
  • Korrektesi dhe pergjegjshmeri
OFROHET:
  • Pagese baze duke nisur nga 400 Euro (neto)
  • Bonuse 50/100 Euro per cdo FTD
  • Extra bonuse ditore, javore dhe mujore
  • Mundesi e shkelqyer rritjeje profesionale
  • Ambjent pune komod
Per te aplikuar zgjidhni njeren nga format e kontaktit ne vijim: 
E-mail: rekrutimp@gmail.com
Cel: +355 67  631 83 39
Water.al
përdorim coockies për t'ju dhënë një shërbim sa më të mirë. klikoni për informacion të detajuar