Tenda me qera per evente dhe festa 0683010817

Kodi i Njoftimit: #4505      Data e Njoftimit: 11.01.2023

Çadra karrige tavolina me qera   (#NHR471)

  gjegjievent@gmail.com

Like our Facebook Page

Qyteti: Tiranë

Çmimi: 5 Lekë


#albanianwedding #weddingseason2022   #tendameqera  #tendaperdasma #tendaperevente #tendameqira #çadrameqera #cadrameqera #çadraperdasma #cadraperevente #karrigemeqera #karrigeperdasma #karrigeperevente #karrigeplastike #karrigetebardha #karrigemembulesa #tavolina #tavolinameqera #tavolinaperdasma #tavolinaperevente #tavolinakokteilimeqera #mbulesatavoline  #stolameqera #stolaperdasmadheevente #pedanekercimi #dekordasmash #dekorimeperdasma #dekorimepërdasma  

Tel : 0676658901
Water.al
përdorim coockies për t'ju dhënë një shërbim sa më të mirë. klikoni për informacion të detajuar