Tenda karrige tavolina per dasma dhe evente

Kodi i Njoftimit: #4381      Data e Njoftimit: 04.02.2022

Çadra karrige tavolina me qera   (#NHR471)

  gjegjievent@gmail.com

Like our Facebook Page

Qyteti: Durrës

Çmimi: 10 Lekë


Tenda 
çadra
tavolina me mbulesa 
karrige me mbulesa 
stola 
ndriçim profesional 
Dj
dekor per dasma dhe evente 
ju mirepresim 0676658001
Water.al
përdorim coockies për t'ju dhënë një shërbim sa më të mirë. klikoni për informacion të detajuar