Teknik TV

Kodi i Njoftimit: #4975      Data e Njoftimit: 14.09.2023

Kompania Globe, operon ne tregun Shqiptar prej vitit 2002. Lider ne fushen e Shitjeve te pajisjeve Elektronike dhe Elektroshtepiake.

Në Globe ne jemi të përkushtuar për rritjen e biznesit, duke zhvilluar burimet tona njerëzore, për ti dhënë të gjithëve mundësinë të jenë pjesë e përbashkët e suksesit tonë.
Ne ofrojmë mundësi që të shkëlqeni në një ekip të pasur me talente, ide, pikëpamje dhe eksperienca.


Pozicioni: Teknik – Per Riparim te Televizoreve

DetyratDetyrat/Pergjegjësitë

 
  • Riparim i pajisjeve TV
  • Perpilim i Ditareve te PunesKualifikimetKualifikime dhe Kerkesa per Vendin e Punes

 
  • Te kete perfunduar shkolle profesionale ose kurs profesional;
  • Te kete aftesi te mira komunikimi;
  • Te kete njohuri te mira te gjuhes Angleze (njohja e nje gjuhe tjeter perpos gjuhes angleze perben avantazh);
  • Eksperience ne nje kompani te ngjashme;
  • Te kete njohuri ne perdorimin e programeve baze kompjuterike;
  • Te kete aftesi per te punuar ne Grup;
  • Te disponoje Leje Drejtimi Automjeti –Patente.


Të gjithë të interesuarit të dërgojnë Cv e tyre në adresat :
Email : hr@globe.al
Ose dorëzoni Cv në adresen : Rr”Kavajes”, Nd.124, H. 10, Kati 2
Mirëpresim çdo kandidat që plotëson kriteret e mësipërme .
Globe nxit zhvillimin e Karrierave dhe promovon Talentet !

Globe   (#CZH892)

  hr@globe.al

Like our Facebook Page
Water.al
përdorim coockies për t'ju dhënë një shërbim sa më të mirë. klikoni për informacion të detajuar