Teknik në terren / Montues i aksesoreve të dyerve

Kodi i Njoftimit: #4388      Data e Njoftimit: 14.09.2021

Qyteti: Tiranë


Kompania CIMI, e krijuar ne vitin 1996, lider ne fushen e tregtimit te aksesoreve industriale te brandeve me te mira nderkombetare me filozofine e bazuar ne cilesine e shkelqyer te kujdesit ndaj klientit, kerkon te punesoje:

Teknik në terren / Montues i aksesoreve të dyerve
 
Detyrat/Pergjegjesite
 
 •  Monton aksesorët e dyerve të brendshme, të blinduara dhe hoteleve/njësive komerciale
 • Kontrollon dhe riparon sisteme kontrolli të hyrje-daljes në dyer ekzistuese
 • Bën montime të thjeshta elektrike të tensionit të ulët 12-24 volt për akses kontrolle
 • Përgjegjës për veglat dhe automjetet e punës në përdorim
 • Përdor trapan, saldatrice dhe vegla të tjera të nevojshmë për punë specifike
 • Vlerëson dhe raporton mbi difekte në terren dhe detyrat e kryera
 
 
Kualifikime dhe Kerkesa per Vendin e Punes
 
 • Njohuri mbi procese të thjeshta zdrukthtarie të nevojshme për instalimin e dyerve dhe pajisjeve të dyerve.
 • Njohuri mekanike / elektrike të nevojshme për leximin e skemave dhe instalimin e sistemeve elektike / elektronike / mekanike
 • Thelbësore!!!! Komunikues I mirë mes klientit dhe koordinatorit të marrëdhënieve me klientin.
 • Aftësi për të punuar me veglat e punës së dorës dhe ato elektrike
 • Aftësia përt te kryer saldime të lehta konsierohet avantazh
 • Aftësia për të ngritur 20-40 kg
 • I përgjegjshëm dhe I aftë për të punuar si më vete ashtu edhe në grup
 • Patentë e vlefshme e klasit B
 
 
Te gjithe te interesuarit te dergojne Cv e tyre ne adresesat :
Email: punesime.al@gmail.com, Whatsapp +355692033137  ose dorezoni Cv ne adresen CIMI, Rruga Muhamet Gjollesha, Pallati Kajtazi, Tirane.


 
 

Punesime Tirana   (#NAC569)

  punesime.al@gmail.com

Like our Facebook Page
Water.al
përdorim coockies për t'ju dhënë një shërbim sa më të mirë. klikoni për informacion të detajuar