T'a kalojmë në internet kompaninë tuaj

Kodi i Njoftimit: #76      Data e Njoftimit: 31.12.2020

Genegen Shpk   (#CUK834)

Like our Facebook Page

Interneti është një nga armët më të rëndësishme të tregtisë në shekullin e 21-të.

Ekipi jonë, me një eksperincë prej afërsisht çerek shekulli në fushën e marketingut elektronik, kërkon t'a kalojë kompaninë tuaj në internet.

Bizneset e vogla dhe të mesme mund të telefonojnë për të marrë një shërbim cilësor dhe profesional në fushat e mëposhtme.
  • Web Hosting
  • Dizenjim Faqeje
  • e-mail
  • Programim me bazë web-i
  • Aplikacione e-commerce
  • Instalim të dhënash për aplikacione ERP
  • Aplikacione Mobile

 
Water.al
përdorim coockies për t'ju dhënë një shërbim sa më të mirë. klikoni për informacion të detajuar