Njoftime.NET

Superpastrues. Pastrues ekologjik vajrash

Kodi i Njoftimit: #2445      Data e Njoftimit: 24.12.2018

Grifin Albania   (#CCG154)

  0676660444

  infogrifin@gmail.com

Like our Facebook Page
Supastruesi është një heqës e shpërbërës vajrash, grasosh, lyrash e yndyrash, me përbërje me bazë ujore, pa efekte gërryese. Ideal për motora makinash, shasi, makineri të ndryshme, restorante e bare, pastrim banaqesh e sobash, rroba apo mobilie (divane) të ndotura me vajra, syze, ora, bizhuteri, produkte qelqi, dysheme e vende ku ka derdhje yndyrash e vajrash të ndryshëm. Produkt jotoksik, miqësor ndaj mjedisit dhe i biodegradueshëm, i pa testuar te kafshët, e nuk ndikon në shtresën e ozonit!
Përdorimi: Për rezultate sa më të mira, spërkateni ose shpërhapeni produkti me furçë/spërkatës mbi pjesën e ndotur. Lëreni nga 1-15 minuta të veprojë, sipas shkallës së ndotjes, dhe pastaj shpëlajeni me ujë. Përdorimi i ujit të ngrohtë e rrit veprueshmërinë e Superpastruesit.
Përbërësit: Trisodium nitrilotriacetate 38% e holluar (1-5%), Kripë monosodike (1-5%), Pirofosfat tetrapotasiumi (1-5%), Etoksilat alkooli (1-5%), Kristale të fosfatit të Na tribazik shkalla teknike (1-5%), ujë H2O (80%)      
Nxitoni për oferten per 35 litra koncentrat  vetem 20000 leke 
Tel: +355 676660444
Email: grifin.albania@gmail.com                   
 
përdorim coockies për t'ju dhënë një shërbim sa më të mirë. klikoni për informacion të detajuar