Njoftime.NET

Super Okazion! Shitet Apartamenti 1+1

Kodi i Njoftimit: #3034      Data e Njoftimit: 29.05.2019

kelvin   (#NSP387)

  0696557855

  0696557855

  kelvin.brahja@kontakt.al

Like our Facebook Page
Shitet Apartamenti 1+1 ne Ali Dem, me sipërfaqe 60 m2, i orientuar në Perëndim dhe Veri. Organizimi i mirë, sipërfaqja optimale dhe orientimi i dyfishtë e kthejnë atë në një ndër apartamentet më të mirë të të gjithë kompleksit.
Na kontaktoni 0696557855
përdorim coockies për t'ju dhënë një shërbim sa më të mirë. klikoni për informacion të detajuar